Firma kunst

Kunst udarbejdet specielt til jeres virksomhed

Kunst og udsmykning kan være en rigtig god måde, at få indraget sit personale i et bedre og inkluderende arbejdsmiljø og samtidig få sat et skarpere fokus på virksomhedens fysiske linjer.

Signalværdier som overskud, kreativitet og innovation hænger tit sammen med hvordan i som virksomhed vælger, at udsmykke jeres lokaler. Derudover tilbringer medarbejderne ofte mange timer på arbejdspladsen og kunsten kan medvirke til større energi, større drive hos den enkelte og har generelt en positiv effekt på arbejdspladsen.

Hvis i vælger denne løsning, er vi i tæt sammenarbejde omkring jeres ønsker som virksomhed og i får en serie udarbejdet specielt til jeres profil.

Der er ingen købs forpligtelser for virksomheden, hvis den udarbejdede serie, ikke lever op til forventninger samt ønsker. Derfra tager man en snak om videre forløb.

Udstilling i virksomheder:

 Hvis I mangler udsmykning  til jeres virksomhed, udstiller jeg gerne mine malerier.

ANTAL:

Inden udstillingens start tager vi en snak om hvor mange malerier, der er passende for Jeres lokaler, jeg ligger vægt på personlig kontakt og vil gerne, så vidt det er muligt, komme forbi jeres virksomhed, her kan jeg  lave en personlig vurdering af antal, farve og tilpasning til lige netop Jeres rum.

Udstillings perioden:

Hvis man vælger, at udstille malerier i sin virksomhed, er den normale periode på 1 måned, medmindre andet aftales

Forbehold:

Jeg forbeholder mig retten til, at udskifte malerierne ved et evt. salg eller ved hjemtagning til en fremvisning.

Forsikring:

Udstillingstedet har det fulde ansvar for dækning af skader ved f.eks. brænd, tyveri  eller andet, under udstillings perioden.