Bestillings malerier

 ÅBENT FOR BESTILLINGS MALERIER 2024 

 KONTAKT MIG PERSONLIGT PÅ: Laurafrede@hotmail.com

ELLER TLF: 42206906

Jeg glæder mig til at høre fra dig 

Proces og kunde ønsker

Kunne du også tænke dig, at få et maleri skræddersyet specielt til dig og din bolig?

Her kan du være med til, at have indflydelse på farver og bestille de helt rette mål, der passer ind i din bolig. Vi har i opstarts fasen en god dialog omkring jeres ønsker, inden opgaven påbegyndes og jeg kontakter dig ca. 1-2 uger inden opstart. Dit lærreder bestilles specielt hjem til din opgave og der skal påregnes 7-14 dage, fra jeg bestiller det mål du ønsker, til jeg modtager det og kan påbegynde maleriet.  ( Medmindre jeg har størrelsen stående i mit studio. )

Hvis du har plads til et bestillings maleri i feks. maj, kontaktes du derfor allerede i slutningen af April. 

 Jeg laver aldrig  kopier, heller ikke af egne værker og jeg forbeholder mig retten, til min kunstneriske frihed under processen, selvfølgelig med dine ønsker for øje. Du kan derfor ikke få kopieret et maleri du muligvis er “faldet for” hos mig men du kan derimod bruge et tidligere maleri som “pejlemærke” for, hvad retning/genre, du gerne vil have jeg skaber et værk til dig og dit hjem. 

Det er utrolig vigtigt for mig, at du er tryg i processsen og du bliver medindraget i rejsen undervejs. Via feks. instagram kan jeg sende små klip/dagbøger fra arbejdet med dit værk, så du sidder på første række i tilblivelsen. 

Hvis maleriet ikke lever op til dine forventninger efter endt arbejde, bliver maleriet blot sat “almindeligt til salg”.

Der er altså ingen økonomisk binding for dig, eller ekstra betaling , ved at vælge denne løsning.

Maleriet vil først blive afsendt efter din godkendelse og når din betaling for varen er registreret på konto. Du har 14 dages fortrydelsesret på et eventuelt køb.

Her kan du se en oversigt over, hvordan en ordre på et bestillings maleri, trin for trin normalt forløber:

 •  Du sender et par fotos via mail, af det rum du ønsker maleri/malerier til, herefter kommer jeg evt. også med mine ideer/løsninger til evt. muligheder og vi har en dialog omkring jeres ønsker, inden opstart.
 • Jeg  holder dig opdateret undervejs i forløbet.
 • Når maleriet står klar, skal du først godkende maleriet, inden vi går videre i processen. Dette kan ske personligt eller via det billedmateriale jeg sender, af det udarbejdede værk, til din mail.
 • Efter den endelige godkendelse sendes faktura på 25 % af maleriets pris og først efter betalingen er registreret, vil vi gå videre med planlægning af fragt
 • Vi planlægger den bedst mulige fragt/levering i samarbejde, til jeres adresse ( Levering af maleriet er gratis i DK- kun brofaste øer)
 • Når du modtager din vare/maleri, har du max 4 dage til, at besluttet om maleriet skal beholdes eller returneres.
 • Ved godkendelse af maleriet, sendes den sidste del af betalingen på faktura. ( medmindre der er aftalt betaling over rater)
 • Hvis man fortryder et køb efter modtagelse, står du som køber selv for evt. udgifter ved tilbagelevering. Jeg hjælper selvfølgelig med planlægning af fragt retur.
 • ( 850 kr på sjælland – 1400 kr på fyn & Jylland)
 • Maleriet skal være intakt og uden fejl og mangler ved returnering
 • Du har 14 dages fortrydelsesret ved et køb

Du kan kontakte mig på: Laurafrede@hotmail.com

Eller tlf: 42 20 69 06

_____________________________________________________________________________________________________________________________

En virtuel fremvisning :

Er en rigtig god løsning, hvis du som køber ikke har mulighed for, at se maleriet live, eller gerne vil have en mere præcis fornemmelse af et, eller flere malerier i dine egne omgivelser. Ved en virtuel fremvisning skal jeg bruge et eller flere foto fra dig, af det sted maleriet skal hænge:

 • Du tager et eller flere billeder, i  god kvalitet samt daglys, af det sted hvor maleriet skal hænge. Herefter sender du billederne til mig via mail
 • Billedet skal tages “lige på” – dvs ingen skrå vinkler eller fotos fra siden
 • Herefter kan jeg sætte maleriet du er nysgerrig på, ind i dine private omgivelser via et billedprogram
 • Du får mulighed for, at få et indtryk af om maleriet kunne være det helt rigtige for dig
 • Jeg kan lave et, eller flere eksempler med forskellige malerier der ønskes afprøvet og sender herefter billederne retur til dig.
 • Herefter kan du i ro og mag, udvælge det maleri der passer bedst til dig og dine ønsker

Her ses et eksempel på en virtuel fremvisning:

FØR:

EFTER:

Du er altid velkommen til, at henvende dig pr. mail eller telefon ved yderligere spørgsmål-interesse. – Pr. tlf.  må du  meget gerne ligge en besked eller skrive en sms, hvis jeg ikke har mulighed for, at svare her og nu og jeg vil vende tilbage til dig hurtigts muligt. Du kan kontakte mig på mail: Laurafrede@hotmail.com eller mobil: 42206906 .

_____________________________________________________________________________________________________________________

FREMVISNING:

Kontakt mig på mail/telefon eller sms, hvis du har et ønske om en uforpligtende fremvisning, i mit atelier/showroom. 

(Beliggende i Næstved)

TLF: 42 20 69 06

Mail: Laurafrede@hotmail.com

_______________________________________________________________________________________________________________________

Malerier på prøve:

Kunst leveret til dit dørtrin 

Jeg råder altid mine kunder, så vidt det er muligt til,  at få et maleri på prøve i deres egen bolig, inden de endeligt beslutter sig. Malerier kan nemlig forandre sig meget i dets omgivelser, alt efter hvilken placering de får i boligen. Her er det godt, at have et par dage til, at gå på opdagelse i maleriet og opleve maleriets foranderlighed. Et maleri er “levende” og forandre sig feks. alt afhængig af dags eller aftenlys. Du kan vælge, at få et eller flere malerier på prøve.

Du har 4 dages prøvetid, inden du skal levere malerierne tilbage. Jeg anbefaler men evt. gør det op til en weekend, så man har god tid til, at studere de forskellige værker i sin bolig. Malerierne leveres gratis. Du står dog selv for fragten retur, 850 kr .

I prøve perioden betales derudover et depositum. 25 % af maleriets pris. Det fulde depositum tilbagebetales, når alle værker returneres og de er uden fejl og mangler.

Det er tilladt selv, at afhente/aflevere malerier, hvis de kan transporteres sikkert og forsvarligt.

ANDRE GODE RÅD OG OVERVEJELSER:

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilke type malerier der er det helt rigtige til ens hjem. Derfor er der flere ting man kan tage med sig i sine overvejelser, inden et eventuelt køb.

Nogle gange kan det være godt, at være åben over for flere muligheder, da malerier tager sig meget forskelligt ud i deres omgivelser.

 • Hvor meget lys har rummet maleriet skal hænge i?- naturligt lys/ kunstigt lys. 
 • Er hjemmet farvemættet fra øvrigt inventar, eller kan rummet evt. bære et maleri med kraftige farver?
 • Pas på ikke at vælge for små malerier i jagten på at spare. Det kan ofte give et uharmonisk udtryk i det rum maleriet hænger i.
 • Et lille fif – Størrelsen på maleriet har stor betydning for det endelige resultat. Mål op i et givent mål og påfør herefter tape. På den måde skaber du et tydeligt visuelt felt foran dig, hvor du nemmere kan bedømme om den størrelse du overvejer, er korrekt til dit rum.

Malene stort maleri

Søs

Gyrild

charlottekaisia