Gode råd ved køb

MÆRK GODT EFTER

mig 1Jeg leger ofte med forskellige farvekombinationer og tror personligt, at  malerier kan indeholde en form for meditativ og stærk energi. Jeg har personligt en hyppig affære med farven blå men hvorfor? – Blå taler til mig, inspirere mig med sin blotte tilstedeværelser og smukke nuancer. Blå er en stærk nobel farve med en klang af det melankolske. En farver der har en stærk værdi for mig, når jeg skal fortolke mine personlige fortællinger. Farver kan gøre noget ved os som mennesker, bevidst og ubevidst. Derfor vil du  som køber, kunne være draget af bestemte farver uden helt, at kunne sætte ord på hvorfor.

Farver kan sætte ting igang hos os som mennesker. Hvad har du brug for?

Energi, ro, et dybere eller et stærkt budskab – mærk efter, hvad der kunne give mening for dig, når du skal til, at vælge det helt rigtige maleri til dit personlige hjem.

 

 

Storm Echo 150 x 100

GODE RÅD VED KØB:

Det kan være svært at beslutte sig for hvilke maleri, der er det helt rigtige til ens hjem. Derfor er der flere ting man kan tage med sig i sine overvejelser, inden et eventuelt køb.

Nogle gange kan det være godt, at være åben over for flere muligheder, da malerier tager sig meget forskelligt ud i deres omgivelser.

 • Hvor meget lys har rummet maleriet skal hænge i?- naturligt lys/ kunstigt lys.
 • Er hjemmet farvemættet fra øvrigt inventar, eller kan rummet evt. bære et maleri med kraftige farver?
 • Pas på ikke at vælge for små malerier i jagten på at spare. Det kan ofte give et uharmonisk udtryk i det rum maleriet hænger i.
 • Et lille fif - Størrelsen på maleriet har stor betydning for det endelige resultat. Mål op i et givent mål og påfør herefter dekorations tape ( nemt at få af igen), på den måde skaber du et tydeligt visuelt felt foran dig, hvor du nemmere kan bedømme om den størrelse du overvejer, er korrekt til dit rum.

 

BESTILLING:

En del kunder ønsker, at få udarbejdet et bestillings maleri og går efter den personlige løsning. Flere og flere ønsker/vælger  ofte, at jeg som kunstner giver et personligt bud, på et smukt og passende stykke kunst til deres hjem.

Kunne du også tænke dig, at få et maleri skræddersyet specielt til dig og dit hjem?Du kan her selv være med til, at have indflydelse på farver og bestille de helt rette mål, der passer ind i din bolig.  Ved denne type bestilling, forbeholder jeg mig dog retten, til min kunstneriske frihed under processen, selvfølgelig med dine ønsker for øje. Hvis maleriet ikke lever op til dine forventninger efter endt arbejde, bliver maleriet blot sat “almindeligt til salg”.

Her kan du se en oversigt over, hvordan en ordre på et bestillings maleri, trin for trin normalt forløber:

 

 •  Du sender et par fotos via mail, af det rum du ønsker maleri/malerier til, herefter kommer jeg evt. også med mine ideer/løsninger til evt. muligheder.
 • Jeg  holder dig hele tiden opdateret undervejs i processen
 • Jeg sender først maleriet afsted, efter din godkendelse
 • Vi prøver i samarbejde, at planlægge den bedst mulige fragt/levering til jeres adresse
 • Du får et ordrenummer og kan selv følge dit maleri/pakke frem til leveringen har fundet sted.
 • Når du modtager din vare/maleri, har du 14 dages fortrydelsesret
 • Vi  har som regel den sidste mail/telefon korrespondance, efter i har modtaget jeres maleri, hvor vi afrunder vores samarbejde.
 • Hvis man fortryder et køb efter modtagelse, står du som køber selv for evt. udgifter ved tilbagelevering
 • Maleriet skal være intakt og uden fejl og mangler ved returnering

 

Det koster ikke ekstra for dig som kunde, at lave en ordre på et bestillings maleri.

OBS: du er aldrig tvunget til, at købe et maleri på bestilling, hvis det ikke lever op til dine forventninger/ønsker

PRISEN ER EKSKLUSIV FRAGT

Du kan kontakte mig på: Laurafrede@hotmail.com

Eller tlf: 42 20 69 06

 

 

En virtuel fremvisning :

Er en rigtig god løsning, hvis du som køber ikke har mulighed for, at se maleriet live eller gerne vil have en mere præcis fornemmelse af et eller flere malerier i dine egne omgivelser. Ved en virtuel fremvisning skal jeg bruge et eller flere foto fra dig, af det sted maleriet skal hænge:

 • Du tager et eller flere billeder, i  god kvalitet samt daglys, af det sted hvor maleriet skal hænge. Herefter sender du billederne til mig via mail
 • Billedet skal tages “lige på” – dvs ingen skrå vinkler eller fotos fra siden
 • Herefter kan jeg sætte maleriet du er nysgerrig på, ind i dine private omgivelse via et billedprogram
 • Du får mulighed for, at få et indtryk af om maleriet kunne være det helt rigtige for dig
 • Jeg kan lave et eller flere eksempler med forskellige malerier der ønskes afprøvet og sender herefter billederne retur til dig.
 • Herefter kan du i ro og mag, udvælge det maleri der passer bedst til dig og dine ønsker

 

Her ses et eksempel på en virtuel fremvisning:

FØR:

am-klug instagram til malerier

 

 

 

 

 

 

 

 

_

EFTER:

am-klug instagram og nyt gråt maleri til hjemmeside

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du er altid velkommen til, at henvende dig pr. mail eller telefon ved yderligere spørgsmål-interesse. – Pr. tlf.  må du  meget gerne ligge en besked, hvis jeg ikke har mulighed for, at svare her og nu og jeg vil vende tilbage til dig hurtigts muligt. Du kan kontakte mig på mail: Laurafrede@hotmail.com eller mobil: 42206906 .

 

 

FREMVISNING:

Kontakt mig på mail/telefon, hvis du har et ønske om, at se et maleri ved en fremvisning.

 

 

Et lille udpluk af kundernes egne billeder:

Malene stort maleri

Søs

MaleneGyrild

charlottekaisia